Referenser

Referenser

Nedan finner ni några av våra kunders egna ord om hur de upplever att vi hjälpt dem i fastighetsärenden. Om ni önskar kontakt med våra referenser, meddela oss så ordnar vi detta.

Gill Cabler-Sampson

Johanneshov, Globen

”Johan is a very detailed oriented business man. He sold and completed the sale within 3 weeks, he was three steps ahead at all times. I can highly recommend his professional skills as a master at his work. Signed, Sealed and Delivered”

 

Leif och Irene Garpenlöv

Värmdö, Sippsö

”Vi kan varmt rekommendera mäklaren Johan på Referens Mäklarbyrå för hans stora engagemang och entusiasm i samband med försäljningen av vårt fritidshus i Stockholms skärgård. Han lade även ner tid på att ta fram fina bilder på omgivningarna, både på ön och dess närområde.”

Richard Agrenius

Österåker, Ingmarsö

”Jag är mycket nöjd med försäljningen av min fastighet i skärgården. Referens mäklarbyrå gjorde ett både engagerat och kunnigt arbete i en affär som visade sig innehålla både juridiska och fastighetstekniska utmaningar”.

Pia och Ulf Lindblad

Stockholm, Hammarbyhöjden

”Johan har hjälpt oss att sälja två objekt – en fritidsfastighet på Ljusterö och en lägenhet i Hammarbyhöjden. Bägge affärerna skötte han på ett enastående sätt. Hederlig, varm, trevlig och synnerligen ambitiös. Fint utfall för oss i bägge fallen och köparna var också nöjda.”

Mikael och Karin Thörnqvist

Värmdö, Sippsö

”Vi skulle främst vilja beskriva Johan som engagerad, professionell, serviceminded och har en förmåga att förutse vad säljare/köpare förväntar sig och vill ha på ett föredömligt sätt.”

Martin och Ehlena Enmark

Ekerö, Älvnäs och Munsö

”Johan är en extremt bra säljare och lägger verkligen tid på att få köparen att förstå varför just ditt objekt är speciellt och har därför lyckats sälja våra fastigheter långt över vår förväntans nivå. Han ger ett mycket starkt förtroende och levererar enligt överenskommelse. Vi är super nöjda med Johan och kommer aldrig att sälja via en annan mäklare.”

Peter Dahlberg

Ekerö, Älnäs

”Jag anlitade Johan Sandstedt för att han står för moral, etik och ett härligt driv. Affären avslutades med två mycket nöjda parter, och jag kan varmt rekommendera andra att anlita denna hängivna och ärliga mäklarbyrå.”