Partners


Partners

Vårt upparbetade nätverk av leverantörer för kringtjänster får du som kund tillgång till utan några prispåslag från oss. Tjänsterna tecknas direkt med den externa leverantören där du erhåller deras listpris eller t.o.m ett lägre pris genom avtal via FMF eller genom oss. Vårt nätverk finns bl.a inom foto och film, styling (både interiört och exteriört), städning, båttaxi, hantverkare, besiktningsföretag, jurister, fastighetsmäklarförbund etc.

Blocket Bostad

Blocket Bostad är en av våra standard annonsplatser, här hittar du ett stort och brett urval av bostäder under ett och samma tak: mäklarobjekt, uthyresbostäder, bostäder som säljs privat, utlands- och fritidsboende.

Hemnet Bostad

Hemnet har upp till 2,6 miljoner unika besökare i veckan och ungefär 1 miljon bostadsvisningar per dygn (våren 2015). På Hemnet hittar du alltid ett stort utbud av villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter som är till salu genom registrerade fastighetsmäklare i Sverige. Utbudet uppdateras dygnet runt.

Hitta Hem Bostad

Hittahem.se som är en av våra standard annonsplatser och ägs av Dagens Industri ger en god interaktion mellan annons i tidningen DI tillsammans bostadsannonsen på nätet.

Dagens Industri

Dagens Industri (DI) rekommenderar vi våra kunder som har behov av att synas i tryckt media.

Facebook

B2B socialt nätverk för marknadsföring i olika led genom våra nätverk.

Linkedin

B2B socialt nätverk för marknadsföring i olika led genom våra nätverk.

Bycrowd – Sales by crowd

Detta är en nätverksbaserad salesplatform där medlemmar tipsar andra om möjliga kunder och kan tjäna pengar på att det blir en slutaffär.

Independia – tekniska bostadstjänster

Independia är ett företag som levererar tekniska tjänster för fastigheter, ex. energideklaration, besiktningar inkl. fukt, -radonmätningar, överlåtelseförsäkringar etc. Tjänsterna är av hög kvalitet och med hög servicenivå samtidigt och genom FMF avtal så erhålls tjänsterna till mycket förmånliga priser och innehåll jämfört andra konkurrenter som inte har FMF avtal.

Trädgårdsmakeover

Trädgårdsmakeover, som levererar styling av utemiljöer, en skräddarsydd tjänst framtagen för att höja buden vid en försäljning.

Värderingsdata

Värderingsdata som levererar bäst i klassen värderingssystem och presentationer för våra kunder.

Fastighetsmäklarförbundet FMF

Genom vårt medlemskap hos FMF får du som kund hos oss möjlighet att ta fördel av fina avtalade tjänster. Fastighetsmäklarförbundet, FMF, är en politiskt obunden branschorganisation för cirka 1000 av landets fastighetsmäklare. FMF bildades för drygt 60 år sedan och har en medlemskår från Ystad i söder till Haparanda i norr. Genom att arbeta inom fyra kärnområden vill vi se till att våra medlemmar är rätt rustade för att möta köpare och säljare på bästa tänkbara sätt. FMFs kärnområden är service, ekonomi, kvalitet och opinion.